Download hier je eigen zenderlijst voor ziggo

 Deze site is gemaakt zodat ik makkelijk en snel mijn DreamBox weer up-to-date kan krijgen met de laatste zenderlijst zonder dat ik weer opnieuw mijn bouquets moet maken in een tool als DreamBoxEdit.
DreamEdit slaat de lijst op in de opslag van je browser (LocalStorage) zodat wanneer je weer terug komt de lijst er is zoals je die gemaakt had.
Je hoeft enkel een nieuwe export (Bouquet exporteren knop) te maken en die dan te uploaden in je DreamBox of ander apparaat die ook Enigma2 draait.
DreamEdit is gemaakt door b03tz en Dimmy.
De data die gebruikt wordt om de lijsten accuraat te maken zijn afkomstig van de site DTVMonitor.com

Hoe werkt deze site:
1. Maak rechts bouquet lijsten aan bijvoorbeeld favorieten en kids of sport
2. Sleep de gewenste kanalen van links naar de lijst.
3. Vershuif eventueel nog wat in de zender volgorde en of lijst volgorde.
4. Exporteer je bouquet door op de blauwe knop te drukken.
5.Pak de export.zip uit op je computer en upload in je dreambox. (bijvoorbeel doormiddel van dreamboxEDIT
6. Klaar!

Doordat de lijst opgeslagen word in je brouwser zal de volgende keer als je terug komt je lijst er weer staan en waneer de zenders weer eens aangepastworden door de kabel profider zullen deze in jou lijst weer aangepast zijn, herhaal stap 4 en 5 en je dreambox is weer up to date.

Opmerkingen

Leon

14.07.2018 13:03

Hi, ik zet de volgorde vd zenders goed(zgemma star 1), maar deze volgorde is elke keer weer weg als ik de tv uitzet(en daarmee de Zgemma). Hoe is dit op te lossen?
BVD voor uw reactie

Roel

07.09.2018 22:09

Zelfde probleem hier, lijst aangepast en geupload en staat dan goed in Zgemma. Na uitzetten TV en Zgemma box is de lijst weer weg?

herman

04.09.2017 12:48

Hallo,Ik heb een Mut@nt box,ik krijg alleen analoog beeld,hij ziet de hd kanalen wel maar geeft deze niet door.Ook heb ik de blauwe knop gebruikt voor de reset softcam maar geen resultaat.

Meest recente reacties

30.10 | 12:27

Oké, dank je wel

30.10 | 12:25

Hallo Tom , met een sateliet ontvanger kan je geen ziggo ontvangen , daar zit een DVB-S tuner en je bent een DVB-C tuner nodig voor kabel

30.10 | 10:29

Hi Gerard ik heb een dreambox die is ingesteld om sateliet te ontvangen, ik wil dit wijzigen zodat hij via de kabel ziggo cccam kan ontvangen. Kan je me vertellen wat ik dan moet veranderen?

03.10 | 15:57

Ik kan het achtergrond kleur van mijn zenderlijst niet meer op zwart krijgen van mijn vu+ uno weet jij dat toevallig gr henk

Deel deze pagina